2017 Oturma Odası Modelleri

2919
2017 'de oturma odası
2017 Oturma Odası

Yemek ve uyku için ayırdığımız zamanı ayırdığımızda; huzur bulduğunuz sevimli ve sıcak yuvanızda en fazla zamanı; şüphesiz ki oturma odasında geçirirsiniz. Evinizin mutfak banyo ve yatak odası gibi alanları; genelde işlev olarak öne çıkarken; oturma odası günün stresinden arındığınız, televizyon seyrettiğiniz, dinlendiğiniz hatta gelen misafirlerinizi ağırladığınız; tamamen sizinle bütünleşen özel alanlardır.

2017 Oturma odası modelleri tamamen sizin konforunuzu ve ruhsal olarak rahatlamanızı sağlamak amacı ile; sıcak esintiler sunarak tasarlanmıştır. Evinizin merkezi haline gelen oturma odası modelleri; pratik ve işlevsel olmasının yanı sıra; günün bütün yorgunluğundan kurtulmanızı da hedeflenerek modern ve konforlu çizgiler oluşturmaktadır.

2017 Oturma Odası Dizayn Fikirleri

Oturma odanız geniş ve büyük ise gerek duvarlarınızda gerek ise mobilya ve aksesuarlarınız da istediğiniz rengi kullanabilirsiniz. Fakat oturma odanız küçük ve dar ise; beyaz, bej, pudra, türkuaz ya da krem gibi açık renkler kullanmak zorundasınız. Açık renkler odanızı daha geniş gösterecek; sizi sıkmayacak.

2017 Oturma Odası Modelleri; patchwork halı desenleri ile tamamlanmaktadır. Halınızı da açık renkte seçmeniz gözlerinizin yorulmamasına ve odanızın olduğundan daha geniş gösterilmesine yardımcı olacaktır. Büyük yastıklı, kollarında destek olan geniş ve hantal mobilyalar 2017 de kullanılmıyor. Bunun yerine; desenli kumaşlarla, natürel ve kesin çizgileri olan mobilyalar bu sene mobilya modelleri arasında tercih nedeni olmakta. Sevimli yastıklarla sıcak bir katabileceğiniz bu koltuk modelleri göz zevkinize de hitap edecektir.