2017 Perde Modelleri

2712
2017 perde modelleri
2017 perde modelleri

Perde modelleri bir evin dekorasyonunda en önemli ayrıntılar olmaktadır. Eskiden kalıplaşmış tül ve perdeden ibaret olan bu detaylar günümüzde oldukça fazla seçenek ve modeller ile karşınıza çıkmaktadır.

Evinizi ve mobilyalarınızı gösteren, anlam yükleyen perde modelleri; ev dekorasyonu konusunda dikkat edilmesi gereken ayrıntılardan en önemlisidir. Hangi odaya hangi tarz perde modeli seçeceğiniz konusunda size yardımcı olacak önemli ayrıntılar vardır.

Eğer mobilya modeli klasik mobilya modeli ise; seçeceğiniz perdeler parlak ve işlemeli olabilir. Parıltılı kumaşlardan oluşan perdeler; klasik mobilya modelleri için oldukça uyumludur. Perde tutaçları ile şekillendirmek 2017 senesinde de moda olmakta.

Güneşlik ya da stor sayesinde tül ve perdelerinizi korumaya alabilirsiniz.

Güneşlik, tül ve perde üçlemesinden oluşan tül perde takımları bu sene de gündemde yerini korumakta.

Tül ve perde modellerinde uygulanabilecek ayrıntıları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Perde ya da fonların arkasına astar uygulaması; perdelerinizin ya da fonlarının daha dolgun ve şık durmasına yardımcı olacaktır.
  • Stor desenli tüller de düz tüller; düz desensiz tüller de stor desenliler kullanılmalıdır.
  • Spor mobilya modelleri için; Japon tarzı tüller ya da panel perdeler kullanılabilir
  • Perde modellerimizdeki renkler; koltuk modellerinin ana rengi ile değil; koltuk modellerindeki kumaşların içindeki renklerde olmalı.
  • Çocuk odalarında bulunan perde modelleri; çocuk odası mobilya modeline uygun olarak seçilmeli.
  • Dijital baskılı perdeler için en uygun kullanım alanları genç odalarıdır.
  • Perde modellerini seçerken; ütü gerektirmeyen kumaşlar üzerinde tercih yapmanız önerilmektedir. Direk yıkayıp alabilmelisiniz. Bu ayrıntıya dikkat edin.