2017 Yatak Odası Modelleri

2954
2017 Yatak Odası Modelleri
2017 Yatak Odası Modelleri

2017 yatak odalarında modern ve konforlu yatak odası modelleri yanında; spor ve doğal yatak odası modelleri de ön planla çıkmakta. Küçük ve dar yatak odası modelleri seçimini yaparken; kendinizi daha rahat ve daha konforlu hissetmeniz için açık renk tonları seçmenizi öneririm. Açık renk ve çok büyük olmayan kullanışlı yatak odası modelleri hem odanızı daha büyük hem de daha ferah gösterecektir.

Vücudunuzun ve ruhunuzun dinleneceği; bedensel yenilenme sağlayıp bir sonraki güne hazırlanacağımız yatak odalarınız evde kaldığınız saat dilimimizin en fazla aralığını harcayacağınız özel ve gizli mabedinizdir. Kendinizi teslim edeceğiniz yatak modelleri ve dolap modelleri bu yüzden önem taşımaktadır. Yatak odanızda göz yoran ayrıntılardan ve abartılı aksesuarlardan kaçınmalısınız.

Dolap modeli seçiminizde kapaklı dolaplar yerine sürgülü kapaklar kullanmalısınız. Sürgülü kapaklar aynı zamanda küçük yatak odanızda yerden kazanmanızı sağlayacaktır. Ayna kaplama, sürgülü kapaklar aynı zamanda odanıza derinlik katacaktır.

Yatak odası dolapları sadece zevkinize hitap etmemeli; ihtiyaçlarınızı da karşılamalıdır. Elbiseniz ya da özel eşyanız fazla yoksa büyük dolaplar almanıza gerek de yoktur. Tıkış tıkış doldurmak yerine sade ve rahatınızı ön plana alacak şekilde dekore etmenizde fayda var.

Yatak odası perdeleri; odanızın konumuna; güneş aldığı duruma; mobilyalarınızın rengine göre ayarlanabilir. Göz alıcı uyku kaçırıcı renkler yerine, huzur verici dinlendirici tonlar seçmeniz oldukça önemlidir.