2017 İlkbahar Yaz Kadın Modası

2560
2017 ilk bahar yaz tirendi
2017 yaz trendi

Bu sene ilkbahar ve yaz aylarında kadınlar geçmişten bu güne kadar olan nostaljiyi modernize edecekler. Seksenli senelerin ruhuna; ışıltı, coşku ve renk katan 2017 İlkbahar yaz kadın modası; dişiliği öne çıkarıyor. Doğallık ve sadelik çarpıcı renklerle dişiliği ön plana çıkaran ışıltılar saçmakta.

Kış aylarında yaygınlaşmaya başlayan omuz dekolteleri; yaz aylarında da öne çıkmakta.  İki omuz ya da tek omuz ortaya serilirken aynı zamanda özgür ruhunuzu da kıyafetlerinizle ifade edebilme imkânı bulacaksınız. Sarı, pembe, mor, kırmızı, yeşil ve çarpıcı, doğal tonlar aynı zamanda karakterinizden de esintiler sunacak. 2017 yaz ilkbahar modası pastel renklere yer verilmedi.

2017 Gece Elbiseleri

2017 yazında; gösterişli ışıl ışıl elbiselere rakip olan iki parça sade tasarımlar; aynı zamanda yaratıcılığınızı da ön plana koymakta. minimalist  sade gece elbiseleri de oldukça popüler olacak. Aynı zamanda 2017 yaz trendlerine dantel, tül ve tüy detayların da girdiği üzeri çiçeklerle işlenmiş olan transparan kıyafetler de girmekte.

2017 yaz trendleri aşkı modaya yansıtmakta. Kıyafetlerinizdeki romantik uyumlar ve ışıltılar size daha kadınsı çizgiler kazandıracak.

Bu sene yaz aylarında gösterişli aksesuarlar kullanılacak. Zımbalı, boncuklu ayakkabılar, aşırı süsler bulunan çantalar, büyük ve iri aksesuarlar kullanılacak. Dekoltede ise oldukça yalın ve sadelik tercih ediliyor. Aşırıya kaçılan dekoltelerden uzak durulacak. 2017 ayakkabı modası da modernize edilmiş Anadolu kadını esintilerinin Avrupai havası gözlemlenecek.