2017 Halı Modelleri

4513
2017 Halı Modelleri
2017 Halı Modelleri

Ev dekorasyonu konusunda en önemli ayrıntı halı olmaktadır. Basit bir ayrıntı gibi gözüken halı modelleri; istek salon modelleri olsun; istek yatak odası modelleri olsun; ister mutfak modelleri olsun; sıcak yuvanızın her alanında tamamlayıcı bir ayrıntı olmaktadır. Dekorasyonunuzu bu küçük gibi görünen ayrıntısı; mobilyalarınızı ortaya çıkaran; farklı bir hava veren oldukça önemli bir detaydır.

2017 Halı Modelleri arasında üç boyutlu halılar moda. Özellikle koridorlarla; antrelerde ve mutfakta tercih edilen üç boyutlu halılar; sizlere çiçek bahçesinde ya da ormanda yürüyor havası vermekte. Yumuşacık olan üç boyutlu halı modelleri; oldukça gösterişli ve zariftir. Evin bütün alanlarında rahatça kullanabileceğiniz üç boyutlu halı modelleri, 2017 dekorasyon modelleri arasında yerini almaktadır.

Oturma Odası Halı Modelleri

Oturma odası ya da misafir odası içi; koltuk modeli renklerine uygun olan renkte; sade ya da gösterişli bir halı modeli seçebilirsiniz. Halı modeli seçiminde ilk dikkat edeceğimiz; kulacılığı alandaki mobilya modellerine uygun olması ve kolay temizlenebilen leke tutmayan dokumalardan oluşmasıdır. Aynı zamanda seçeceğiniz halı; güneş ışığından etkilenmemeli, hatta ışık gördükçe kendini yenileyebilmelidir. Vintage halı modelleri bu senenin dekorasyon fikirleri arasında yerini almaktadır.

Mutfak Halı Modelleri

Mutfak Halı Modelleri seçimi kolay gibi görünse de önemli bir ayrıntı olmaktadır. Kolay temizlenmeli, dayanıklı olmalı, mutfağınızın mobilyaları ile uyumlu olmalıdır. Üç boyutlu halı modelleri, mutfak dekorasyonu konusunda ilk tercihlerden biri olmaktadır.