2017 Yemek Odası Takımları

2254
2017 yemek odası modelleri
2017 yemek odası modelleri

Kişiliğinizi, kültürünüzü, ruh halinizi yansıtan eviniz; dekorasyonu ve dekorasyon ayrıntıları ile sizin bir parçanız olmaktadır. Ev dekorasyon modelleri seçiminde kendinizi klasik kalıplardan çıkarıp özgür bırakmanız; daha sıcak hissedeceğiniz, ait olmanın tadına varacağınız yuvanızı oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Yemek odası takımı denildiğinde akılda oluşan klasik kalıp; büyük yemek masası( dikdörtgen, kare ya da daire şeklinde ) altı ya da sekiz sandalye; büfe ve konsol gelmektedir. Nadir durumlarda evinizin dekorasyonunda kullanmakta olduğunuz televizyon ünitesi modelleri de; yemek odası ile takım olmasına özen gösterilir.

Ülkemizde genel olarak ev dekorasyon modelleri salon ve yemek odası aynı alanda toplanmaktadır. Bu yüzden sandalyelerin ve yemek odası modülleri; koltuk takım modelleri birbirine uyumlu olmaktadır. Nadir durumlarda yemek odası; mutfakta ya da ayrı bir alanda bulunmaktadır.

2017 koltuk modelleri ve yemek odası modelleri uyumlu renklerde olmalıdır. Biri klasik biri modern ya da spor olduğunda oluşan tezat gözleri yorar. Koltuk modelleri gibi yemek odası tasarımları da hantal ve büyük dekorasyondan çıkmış; minimanize olmuştur. Genelde klasik altı ya da sekiz sandalye yerine; değişik oturma gurupları birleşen yemek odası modelleri ( iki kollu mini koltuk, iki sandalye bir bank gibi) artık gündeme iyice yerleşmiştir. Yemek masası üstünde aksesuar olarak kalıplaşmış vazo danteller yerine; sade eşyalar kullanılmaya başlamıştır. Televizyon üniteleri, koltuk modelleri ya da yemek odası modelleri tamamen takım olmak yerine; uyumlu tasarımların birleşmesi ile çılgın çizgiler haline gelmektedir.